Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 29 juli 2011 @ 22:31 door Calamandja , 692 keer bekeken

Zoek de goedkoopste vlucht na…

Italië is één van de populairste vakantielanden van Europa. En hoewel het land zich momenteel in zwaar weer bevindt wat de financiën betreft, maakt dat het niet minder aantrekkelijk voor de toerist.Bezoek steden als Rome, Venetië en Milaan en waan je terug in de middeleeuwen of zelfs het tijdperk van de Romeinen. Overigens hoeft een vakantie naar Italië helemaal niet duur te zijn. Een goedkope vlucht naar Italië vind je namelijk online.

Boek bij een prijsvechter

Prijsvechters zoals Ryanair en Easyjet hebben ervoor gezorgd dat een vlucht naar de mooiste steden in Europa niet veel meer hoeft te kosten dan een treinkaartje binnen Nederland. Je krijgt misschien wat minder beenruimte dan bij andere luchtvaartmaatschappijen, maar de lage prijzen maken dat meer dan goed.

Wil je vanaf Eindhoven vliegen, dan zit je goed bij Ryanair. Een enkeltje naar steden als Rome, Milaan en Pisa kost met deze goedkope luchtvaartmaatschappij maar 20,99 euro. Natuurlijk heb je ook nog een retourticket nodig en komen er nog luchthavenbelastingen bij.Desalniettemin vlieg je al naar Italië voor net iets meer dan 50 euro!

Geef je de voorkeur aan Schiphol, boek dan je ticket bij Easyjet. De airliner met de karakteristieke oranje vliegtuigen biedt namelijk al tickets aan naar Milaan vanaf € 30,99. Iets duurder dan Ryanair, maar woon je in de randstad, dan is het prijsverschil natuurlijk te verwaarlozen.

Vergelijk de prijzen

Het kan zijn dat je graag naar een vliegveld vliegt waar de prijsvechters niet op landen. Of wellicht verwacht je iets meer luxe van je vlucht. In dat geval doe je er het beste aan om op een website als www.skyscanner.nl de tarieven van verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Op die manier kun je vele tientallen euro's besparen, al zal het waarschijnlijk nooit zo goedkoop worden als de tarieven van Ryanair of Easyjet.

Wil je goedkoop vliegen, dan heb je veel aan het internet. Kies je voor een prijsvechter, dan ben je vaak het goedkoopste uit. Maar ook als je dat niet doet, kun je met het internet flink wat geld besparen.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.