Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 21 december 2009 @ 00:20 door Calamandja , 644 keer bekeken

Italië Magazine nieuwsbrief d…

Nu in de winkel!
Het winternummer 2009/2010 van Italië Magazine ligt nu in de winkel! Met 25 pagina’s stadse genoegens: de historische cafés van Florence, ontsnappen aan de drukte in Napels, de surrealistische Romeinse wijk de EUR plus de beste pasta-adressen in de Eeuwige Stad. Verder onder andere: culinaire genoegens in het wintersportgebied van Alta Badia, La Romagna Toscana en op zoek naar het Piemontese goud.

A Modo Mio met € 60 korting
Excellente authentieke Italiaanse espresso: het kan met Lavazza’s A Modo Mio, het nieuwe espressosysteem van Lavazza, ontwikkeld in samenwerking met Saeco. Een volle crème-espresso of een heerlijke cappuccino met schuimig geklopte melk, de A Modo Mio kan het allemaal. De machine is er in 2 varianten: met automatische (€ 199,90) of handmatige bediening (€ 159,90) en de cupjes zijn er in 4 smaken (€ 5,19 per 16). Tot 31 december 2009 krijgt u maar liefst € 60 retour op de aankoop van een A Modo Mio-espressoapparaat.

download?mid=1%5f446189%5fADNFv9EAAMCvSykyVA0ZWDV3U2A&pid=2.4&fid=Inbox&inline=1Goedkoop vliegen naar Forlì
Na de succesvolle introductie dit jaar van de vluchten vanaf Schiphol en Brussel Zaventem op de luchthaven van Forlì, hervat lowcost-maatschappij Wind Jet vanaf eind maart (vanaf Schiphol, 11 mei vanaf Brussel Zaventem) zijn seizoensverbinding met de luchthaven in Emilia-Romagna.

download?mid=1%5f446189%5fADNFv9EAAMCvSykyVA0ZWDV3U2A&pid=2.7&fid=Inbox&inline=1

Vijfde editie Italia al Dente
Op 6 en 7 maart 2010 vindt alweer voor de vijfde keer Italia al Dente plaats op het Amsterdamse KNSM-eiland. Een evenement waar u weer kunt kennismaken met het vele heerlijks dat Italië te bieden heeft.

 

download?mid=1%5f446189%5fADNFv9EAAMCvSykyVA0ZWDV3U2A&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1Creatieve vakanties in Umbrië
De oud-juristen Willem en Edith Smit hielden Nederland voor gezien en zetten een bedrijf in Umbrië op onder de naam Al settimo cielo (In de zevende hemel). Het echtpaar organiseert hier, middenin een Etruskisch gebied, allerhande creatieve cursussen.

L’Amico Fritz
Het succes van Mascagni’s Cavalleria Rusticana viel zijn volgende opera, L’Amico Fritz, nooit ten deel. Gelukkig is er nu een prachtige registratie van een live-uitvoering van L’Amico Fritz met het befaamde operaduo Roberto Alagna en Angela Gheorghiu in de hoofdrollen op cd verschenen.

download?mid=1%5f446189%5fADNFv9EAAMCvSykyVA0ZWDV3U2A&pid=2.5&fid=Inbox&inline=1Nieuwe zoekmachine voor een huis in Italië
Een villa in Toscane, een appartement in Rome, of een oude casale die geheel moet worden gerenoveerd. Met de nieuwe zoekfunctie van Gate-away.com die u onder 'te koop/te huur' vindt op de website van Italië Magazine, is het mogelijk om te zoeken binnen een aanbod van duizenden huizen in Italië. Begin meteen uw zoektocht naar dat droomhuis.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.