Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 10 januari 2013 @ 01:09 door Calamandja , 1121 keer bekeken

Posta Prioriitalie.nl - 2013 …

Buongiorno cari amici,
Ti auguriamo un anno pieno d'amore, di felicità, di salute e di benessere!
 Ofwel: we wensen je een jaar vol liefde, geluk, gezondheid en voorspoed toe! De nieuwjaarswens die wijzelf van een Italiaan kregen, willen we ook delen: "Eppi tu tausen en tirtin!" Verplaats je effe in die Italiaan die z’n stinkende best doet op z'n Engels, laat het un attimo, even, bezinken, en zie daar, het kwartje valt... ;-) 
Begint het jaar voor jou ook traditiegetrouw met buoni propositi, goede voornemens? En met het uitzoeken van je vakantiebestemming? In deze nieuwsbrief ti diamo qualche dritta, geven we je wat tips. Je kunt natuurlijk ook gericht de tientallen pagina’s achtergrondinformatie raadplegen op Italie.nl. Of je laten inspireren door de talrijke foto’s!

Kun je niet kiezen?
Het centraal gelegen Lago Trasimeno, midden in het groene hart van Italia, is de ideale regione voor wie geen last wil hebben van keuzestress. Vanuit daar kun je namelijk én Umbria, én Toscana, én Le Marche én Lazio bezoeken! Het accommodatie-aanbod is groot en divers; er is voor ieder wat wils! Geniet er van de natuur, bezoek een van de jaarlijks terugkerende evenementen zoals het spectaculaire Palio delle Barche, ga op ontdekkingstocht naar een van de vele wijnkelders of musea. En natuurlijk lekker shoppen of cultuur snuiven; ontdek de omgeving op een gehuurde Vespa-scooter of ga heerlijk watersporten op het meer!

Gratis skiën, langlaufen, offpiste skiën, winterwandelen, heli-skiën en nog veel meer…
Aan de grens met Zwitserland ligt een bijzonder stukje Italia: Monte Rosa, deel van een van de hoogste catene montuose, bergketens, van Europa. Je kunt heerlijk (offpiste) skiën, langlaufen, winterwandelen, schaatsen en zelfs heli-skiën in de twee vallate, valleien, Valle d’Ayas en Valle di Gressoney. Verblijven doe je in een van de sfeervolle dorpjes. Devi guardare i centesimi? Moet je op de kleintjes letten? Tussen 24 maart en 14 april 2013 krijg je gedurende je verblijf een gratis skipas! Da’s wel heel aantrekkelijk!

Winterbanden
Deze winter met de auto naar Italië? Zorg dat je winteruitrusting goed voor elkaar is, zowel voor de landen onderweg, als voor Italia. Niet elk land stelt namelijk dezelfde eisen. Los van de catene da neve, winterbanden, geldt natuurlijk altijd: chi va piano va sano e lontano… Haastige spoed is zelden goed. 

Nog meer vakantietips!
Is een vakantie zonder waterpret voor jou niet geslaagd, bekijk dan eens de Strandenspecial en de Merenspecial. Of pluis een van de andere thema’s uit, bijvoorbeeld vanKinderpret tot Mooiste dorpjes; van Shoppingspecial tot het vieren van Carnaval in Italia. Van Wandelen tot Kamperen of Cruisen. Op de diverse toeristische specials vind je ook het aanbod van diverse reisorganisaties. 
En vergeet niet regelmatig de pagina Selezionato te raadplegen ...

Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan eens op het overzichtelijke ItalieReisbureau.nl. Of pluis anders de honderden thematisch gerangschikte reizen uit vanOpVakantieNaarItalie.nl – je vindt ongetwijfeld wat je zoekt.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.