Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 31 januari 2010 @ 15:55 door Calamandja , 1243 keer bekeken

SQ.Travel biedt luxe singlere…

Met SQ.Travel ga je als single niet gewoon op reis maar beleef je een unieke vakantie. Onder andere naar Italië.

Geen platgetreden paden, massatoerisme, drukke programma’s en overvolle oorden, maar puur, authentiek, origineel, exclusief, klasse, kwaliteit en luxe. SQ.Travel biedt singles meer dan alleen maar een mooie vakantie, namelijk iets onbetaalbaars: het ultieme vakantiegevoel!

Hoe prachtig mooi een vakantiebestemming ook kan zijn, hoezeer je kunt genieten van een luxe verblijf, een groepsreis voor singles is pas echt geslaagd wanneer jij je thuis voelt bij jouw medereizigers. Daarom gaan er bij SQ.Travel geen koppels, geen alleengaanden maar alleen maar singles mee op reis.

Je ben dus altijd verzekerd van een leuke groep mensen die in dezelfde levensfase verkeren, gelijksoortige interesses hebben, ongeveer van jouw leeftijd zijn en de goede dingen des levens beslist weten te waarderen.

Bijzondere oorden

Italië is meer dan alleen de toren van Pisa, het Forum Romanum in Rome en de gondels in Venetië. Tijdens de reis ontdek je dan ook bijzondere oorden. En of je nu kort of langer op reis wilt, het water of de bergen zoekt, de stad in wilt of het platteland op, SQ.Travel heeft vast de ideale reis voor je, naar Milaan, Toscane, Umbrië of wonderschone het Sardinië.

Lees ook:Italiaanse adonisos treft het deze zomer
Lees ook:De beste tijd om een Toscaanse villa te huren is nu!



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.