Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 03 juni 2011 @ 15:45 door Calamandja , 1378 keer bekeken

Betaalbare adresjes in zomers…

Voor vakantiegangers is Toscane absoluut niet goedkoop. Toch kan u er deze zomer nog een betaalbare vakantiewoning op de kop tikken, mits enig zoeken. Bij Homelidays bijvoorbeeld.

Homelidays heeft een enorm aanbod van 63.000 vakantiewoningen, gîtes, hotels, bed & breakfasts enz. in 100 landen. Logisch dat Italië goed vertegenwoordigd is: ruim 16.000 adressen.

Daarvan liggen er 3300 in Toscane. Sommige zijn indecent duur, andere vallen mee. Toen we de opzoeking deden, eind mei, bleek er toch nog keuze genoeg in het redelijk geprijsde segment.

Agriturismo Poggibonsi (foto), bijv., had nog tenminste één vakantiewoning voor 2 tot 4 personen, met living, badkamer en terras voor 650 euro per week (750 als u met 4 bent). Het landgoed ligt op 10 km van San Gimignano.

Ander voorbeeld: appartement Ruota, in de omgeving van Lucca, kost in juli 300 euro/week (400 voor vier personen) en 100 euro meer in augustus.

Vaak hoeft u geen volle week te boeken. Veel verblijven accepteren zelfs één overnachting.

De gedetailleerde zoekmachine van Homelidays is goed, maar ze filtert niet sterk genoeg op de combinatie van periode en prijs die u opgeeft, en daardoor moet u in een groot aantal zoekresultaten naar de details gaan kijken.



Reacties

  • marievdv
    dinsdag 25 juli 2017, 09:28

    Via https://www.edubookers.com een cursus italiaans gevolgd. goed bevallen. wellicht iets voor andere bezoekers!

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.