Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 28 maart 2011 @ 23:30 door Calamandja , 671 keer bekeken

Italië Magazine voorjaar 2011…

Het voorjaarsnummer van Italië Magazine ligt nu in de winkel. Met reportages over de nog onontdekte streek Salento in Zuid-Puglia, de eigenzinnige stad Triëst aan de Adriatische Zee, lekkerbekken in Alessandria en een romantische rozentuin in Rome. In Florence gaat het er tijdens de Calcio Storico, een eeuwenoud sportspektakel, ruw aan toe en lezen wij over Giorgio Vasari, de chroniquer van de Rich & Famous uit de Renaissance. En met de recepten uit de Zomer van De Zilveren Lepel gaat u een heerlijke zomer tegemoet!

Lees meer

In deze editie

Met nog meer reisinspiratie: de rode Salento, stoer Triëst, luilekkerland Alessandria, rozen in Rome - Zonnige gerechten: de zomer van de zilveren lepel - Calcio Storico: sportspektakel zonder regels - Verkiezing resataurant van het jaar - Giorgio Vasari over de rich & famous van de renaissance - Het beste aanbod van Italiaanse koop- en huurhuizen

Over het magazine Italië Magazine

Italië Magazine is een tijdschrift voor liefhebbers van Italië en van de Italiaanse levensstijl. Italië Magazine belicht deze levensstijl met streekreportages, citytrips, reportages over Italiaans design en Italiaanse mode, kunst en cultuur – met speciale aandacht voor boeken, film, muziek en architectuur – en de historie van het land. Kernwoord bij al deze bijdragen is de uitgebreide service aan de lezer in de vorm van adressen, tips en suggesties van geïnterviewden. Deze dienstverlening neemt een belangrijke plaats in binnen de redactionele formule.
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.